Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan terveiset

Vuosi on taas hurahtanut ja uusi toimintakausi 2019 on hyvää vauhtia menossa. Vuosikokous valitsi minut jatkamaan Paavolan Pakanat ry:n puheenjohtajana. Kiitokset luottamuksesta, ja toivotan kaikki uuden hallituksen jäsenet toimimaan aktiivisesti yhdistyksen parhaaksi. Kiitokset kaikille entisen hallituksen jäsenille ja muille eri tehtävissä toimineille jäsenille ja talkoolaisille. Toiminta on ollut vilkasta. On tehty matkoja ja kerhotoimintaa on ollut joka kuukauden kolmas keskiviikko kerhossa. Kävijöitä on ollut aika mukavasti.

Viime vuonna juhlittiin yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa ravintola Perlassa. Juhlaan osallistui 82 jäsentä siellä nautittiin hyvästä juhla-ateriasta ja ohjelmasta. Juhlapuhujana oli Vesa Ojanperä Siikajoelta ja muuta ohjelmaa esitti Paavolasta lähtöisin oleva muusikko Keijo Minerva. Yhdistys luovutti juhlassa seitsemälle ansioituneille ja pitkäaikaiselle jäsenelle Kotiseutuliiton myöntämät hopeiset ansiomerkit ja kunniakirjat.
Tämän vuoden jäsenmaksun 15 euroa voi maksaa yhdistyksen tilille tai kerhossa.

Yhdistyksen jatkuvuuden takaamiseksi haastan kaikkia nykyisiä jäseniä hankkimaan uusia jäseniä tuttavapiiristä. Henkilöiden ei tarvitse välttämättä olla Paavolasta tai nykyisestä Siikajoen kunnasta lähtöisin, kun vaan hyväksyy yhdistyksen säännöt.

Toivotankin kaikille jäsenille aurinkoista ja lämmintä kesää!

Erkki Vesterinen

Comments are closed.