Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan terveiset

Vuosi on taas vaihtunut ja yhdistyksen vuosikokous pidettiin 20.03.2024. Kokoukseen osallistui 25 henkilöä ja minut valittiin jatkamaan kaudelle 2024-2025 Paavolan Pakanat ry:n puheenjohtajana. Kiitos luottamuksesta.

Hallitukseen saatiin valittua täysi määrä, kahdeksan jäsentä. Erovuoroisista jäsenistä kaikki muut paitsi Maija Alakopsa jatkavat hallituksessa. Kiitokset Maijalle vuosia kestäneestä hallituksen jäsenyydestä. Hallitukseen valittiin uudeksi jäseneksi Reino Tapio. Toivotan kaikki valitut ja entiset hallituksen jäsenet tervetulleiksi ja toimimaan aktiivisesti yhdistyksen hyväksi.
Vuosikokouksessa käytiin läpi vuoden 2023 toimintaa ja todettiin kirjanpitoa ja taloutta hoidetun erittäin hyvin. Vuoden 2023 vuosikokouksessa tehtyjen sääntömuutosten jälkeen jäsenmaksua maksavien jäsenten määrä pysyy nyt lähes muuttumattomana vuoteen 2028. Jäsenmaksua maksavilta jäseniltä perittävä jäsenmaksu riittää nyt yhdistyksen pakollisten maksujen hoitamiseen. Jäsenmäärä oli vuoden 2023 lopussa 150 jäsentä, joista kunnia- tai vapaajäseniä on 66. Päätettiin periä jäsenmaksu 15.00 € vuodelle 2024.
Jäsenmaksun voi maksaa kerhossa tai yhdistyksen pankkitilille.

Aleksinkulmaan kokoonnuimme viime vuonna 8 kertaa ja osallistujia on ollut kuukausittain noin 20 – 30. Matkoja olemme saaneet järjestymään mukavasti. Teimme matkan huhtikuussa Härmän kylpylään, mukana oli 36 jäsentä. Elokuun alussa kävimme kesäteatterissa Suomussalmella 32 jäsenen kanssa. Syysretki tehtiin Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahteen. Mukana oli tällä matkalla 39 jäsentä.

Tällä hetkellä näyttää, että matkoille ilmottauttuu niukasti lähtijöitä. Onko syynä jäsenistön terveystilanne vai matkojen kallistuminen. Haluan muistuttaa, että kerhojen ja matkojen järjestäminen edellyttää kaikkien osallistumista parhaan kykynsä ja terveytensä mukaan, siten varmistamme toiminnan jatkumisen. Toivon jäseniltä ehdotuksia kerhojen ohjelmasta ja mitä asioita haluatte kerhoissa käsiteltävän.

Kiitokset viime kauden hallituksen jäsenille ja yhdistyksen kaikille toimihenkilöille sekä kaikille jäsenille, ilman teitä toimintamme ei onnistuisi.

Toivotan kaikille terveyttä ja hyvää vuoden jatkoa

03.04.2024

Taisto Orajärvi
puheenjohtaja

Comments are closed.