Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan terveiset

Vuosi on taas vaihtunut ja yhdistyksen vuosikokous pidettiin 15.3.2023 . Kokoukseen osallistui 17 henkilöä ja minut valittiin jatkamaan kaudelle 2023-24 Paavolan Pakanat ry:n puheenjohtajana. Kiitos luottamuksesta.
Hallitukseen saatiin valittua täysi määrä kahdeksan jäsentä ja toivotan uuden hallituksen jäsenet toimimaan aktiivisesti yhdistyksen hyväksi.
Päätettiin periä jäsenmaksu 15.00 € vuodelle 2023. Jäsenmaksun voi maksaa kerhossa tai yhdistyksen pankkitilille.
Vuoden 2022 lopussa 80 vuotta täyttäneet säilyttivät vapaajäsenoikeuden mutta jatkossa vapaajäsenoikeuden saavuttaa 85 vuoden iässä.

Viime kaudella saimme uudistettua yhdistyksemme säännöt uuden yhdistyslain mukaisiksi. Merkittävimpiä muutoksia aikaisempaan on, että hallitukseen riitttää 4 jäsentä ja varajäseniä ei valita. Toinen merkittävä asia on, että vuosikokouksessa ei valita yhdistyksen toimihenkilöitä vaan jatkossa ne tullaan valitsemaan yhdistyksen hallituksen toimesta järjestäytymiskokouksessa vuosikokouksen jälkeen.

Nyt korona-ajan jälkeen viime vuonna pääsimme kokoontumaan lähes normaalisti. Osallistujia on ollut kuukausittain noin 20 – 30.
Teimme matkan Lokakuun Loiskeisiin Lappajärvelle Hotelli Kivitippuun lokakuun alussa . Lähtijöitä matkalle oli täysi linja-auto. Tällä hetkellä meillä on vielä kohtuullisesti ollut lähtijöitä matkoille. Haluan muistuttaa, että kerhojen ja matkojen järjestäminen edellyttää kaikkien osallistumista parhaan kykynsä ja terveytensä mukaan, siten varmistamme toiminnan jatkumisen jatkossakin. Toivon, että jäseniltä tulee ehdotuksia, millaista ohjelmaa ja mitä asioita haluatte kerhoissa käsiteltävän.

Kiitokset viime kauden hallituksen jäsenille ja varajäsenille ja yhdistyksen kaikille toimihenkilöille, ilman teitä toimintamme ei onnistuisi.

Toivotan kaikille terveyttä ja hyvää vuoden jatkoa.

19.03.2023

Taisto Orajärvi
puheenjohtaja