Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan terveiset

Tämä kevät ja kesä on ollut poikkeuksellista aikaa, kun meille tuli koko maailmaa ravistava koronapandemia, joka sekoitti meidänkin yhdistystoiminnan juuri kun oli sovittu maaliskuulle vuosikokous.  Kaikki toiminta lopetettiin Aleksinkulmassakin ja  koko Suomeen julistettiin poikkeustila ja kokoontumiset kiellettiin ja meidätkin pantiin karanteeniin.

Vuosikokous siirtyi puolella vuodella ja nyt elokuussa saatiin kokous pidettyä ja minut valittiin jatkamaan Paavolan Pakanat ry:n puheenjohtajana tämän loppukauden.  Yhdistyksen hallitus päätti esittää vuosikokoukselle, ettei valita uutta hallitusta eikä toimihenkilöitä tälle loppukaudelle, vaan entiset jatkaisivat seuraavaan vuosikokoukseen saakka.  Esitys hyväksyttiin.

Hallitus esitti vuosikokoukselle, että ei perittäisi jäsenmaksua tältä loppukaudelta, kun meillä ei ole ollut toimintaakaan, esitys hyväksyttiin.

Kiitokset hallitukselle ja toimihenkilöille menneestä kaudesta!  Toivotaan, että saisimme jatkaa kerhoja normaalisti tämän loppukauden.

Toivotankin kaikille jäsenille lämmintä syksyä, pysytään terveinä!

Syysterveisin Erkki Vesterinen